Whatever happened to chivalry?

tumblr_ll9jyzk64e1qd8f5n-vert

Adica…pe bune …oameni buni!

Se intampla sa mai vezi baieti care stiu cum sa se comporte in preajma fetelor si stiu doua, trei chestii de tinuta si bun simt. La fel si fete. Care se stiu comporta si prezenta in societate. La prima vedere. Din acesti fel de oameni …pe care nu foarte des ii intalnesti…multi sunt doar de fatada. Asa …la prima vedere. Nu inteleg! Poate cred ca a 2-a oara nu’i mai intalnesc sau ca ii dau pe spate pe restu din prima.

Sunt multi care deja fiind intr-o relatie, si’o etaliaza ca fiind perfecta si numa nu isi pun deasupra capului, un semn mare si luminos care le arde retina celor din jur. Pe care sa scrie “Dream boy/girl”…sau ceva de genul. Posibil cat mai cheesy. Sa  se ajunga la snobism. Si sa nu se recunoasca asta, bineinteles. Din nou …numai lucruri de fatada.

Despre baieti nu mai zic nimica fiindca consider ca Emma Stone in filmul “Easy A” (care interpreteaza rolul lui Olive) a zis perfect ceea ce era de zis. Iar daca stiti secventa din film sau o cautati…uitati-va la ea e perfecta! Incepe la ~47:16 si tine ~30 de secunde. Unde insira mai multe scene din alte filme. Filme care chiar le recomand. Sunt niste filme clasice de neomis din care aveti ce invata. Baieti…uitati-va la secventa asta si luati aminte.

In ultima vreme …lucrurile mici si simple, dar facute din inima, nu mai sunt …”la moda”. Desi, bineinteles, nu multe fete recunosc ca ele considera mult mai important la un baiat siguranta financiara decat restul lucrurior marunte. Multe vor marea cu sarea… . Asa ca baietii se pot trezi stand in fata geamului ca si John Cusack cu un casetofon deasupra capului…..si considerati nebuni …si nu in sensul bun. Sau sa nu conduca o masina scumpa, precum Patrick Dempsey, un om simplu care tine la tine pentru ceea ce esti indiferent ce zic sau cred altii….si nici macar sa nu fie bagat in seama. Sau precum Jake din Sixteen Candles, sa fie singurul care incearca sa o suprinda de ziua ei fiindca a fost printre putinii care si-a si adus aminte ….si sa nu fie apreciat gestul. Sau sa fie ca Judd Nelson si sa ridice pumnul in aer dupa o intalnire, mai mult sau mai putin planuita. Fetelor …cand dati peste un baiat care face pentru voi lucruri marunte, dar din inima…don’t let him go.

“Olive Penderghast: Whatever happened to chivalry? Does it only exist in 80’s movies? I want John Cusack holding a boombox outside my window. I wanna ride off on a lawnmower with Patrick Dempsey. I want Jake from Sixteen Candles waiting outside the church for me. I want Judd Nelson thrusting his fist into the air because he knows he got me. Just once I want my life to be like an 80’s movie, preferably one with a really awesome musical number for no apparent reason. But no, no, John Hughes did not direct my life.”

“Few are those who see with their own eyes and feel with their own hearts.” – Albert Einstein

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s